iPhone X Impact Case

Aşağıdaki Kişiselleştir Tuşuna Basarak Kılıfınızı Özelleştirebilirsiniz.

219,90

Beyaz
Lila
Pembe
Siyah

Garantili Güvenli Ödeme

Sıkça Birlikte Alınan

219,90
50,00
269,90
For 2 items

Özellikler ve Uyumluluk

iPhone X Impact Case

iPhone X Impact Case kılıf, telefonunuzu en iyi şekilde korurken tarzınızı da ortaya koymanızı sağlar. Dayanıklı malzemeden üretilen bu kılıf, çizilmelere, darbelere ve düşmelere karşı etkili bir koruma sunar.

Kılıfın sert dış tabakası ve şok emici iç tabakası, telefonunuzun her iki tarafını da sağlam bir şekilde korur. Bu sayede telefonunuzun hasar görmesini engeller ve uzun süre dayanıklılık sağlar.

Tam uyumlu tasarımı, tüm düğmelere, limanlara ve fonksiyonlara kolay erişim sağlar. Ayrıca, telefonunuzun orijinal tasarımını sergilemek için şeffaf arka paneli vardır.

iPhone X Impact Case kılıfı, kişiye özel tasarım seçeneği sunar. Kendi fotoğraflarınızı, desenlerinizi veya yazılarınızı kılıfa ekleyerek onu tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Böylece telefonunuzun dış görünümünü kendi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Stil sahibi ve dayanıklı bir kılıf arayanlar için iPhone X Impact Case kılıfı ideal bir seçimdir. Telefonunuzu güvende tutarken kişisel tarzınızı da yansıtabilirsiniz. Şimdi kendi tasarımınızı oluşturun ve iPhone X’inizi benzersiz kılın!

iPhone X Impact Case

iPhone X Impact Case Kendin Tasarla

Ek Bilgiler

Marka

Apple

Model

iPhone X

Renk

Beyaz, Lila, Pembe, Siyah

Müşteri Değerlendirmeleri

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.